[Ossm-members] =?utf-8?b?0J/RgNC10LLQvtC00Lg=?=, =?utf-8?b?0YLQtdGA0LzQuNC90Lg=?=, стандардизација - состанок

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Oct 14 21:18:01 UTC 2004


On Thursday 14 October 2004 20:17, Arangel Angov wrote:
> Пошто ја претеравте на листа а имаше и предлози за да се видиме во живо
> и да напраиме муабет и да се договориме некои работи, во Сабота во 18.00

> Бидете таму за да расчистиме некои работи еднаш засекогаш.
Пиштолите да си ги носиме ??
>

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list