[Ossm-members] Re: Преводи, термини, стандардизација - состанок

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 14 21:30:51 UTC 2004


Bozidar Proevski напиша:

>Пиштолите да си ги носиме ??
>  
>

Како сакаш, ама ја предлагам сите да донесете испечатени листови со 
најчесто употребувани преводи за да видиме кои се посоодветни и понатаму 
да ги користиме тие за сите преводи.
More information about the Ossm-members mailing list