[Ossm-members] =?utf-8?Q?=D0=9F=D1=80=D0=B5=D0=B2=D0=BE=D0=B4=D0=B8?=, =?utf-8?Q?=D1=82=D0=B5=D1=80=D0=BC=D0=B8=D0=BD=D0=B8?=, стандардизација - состанок

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Oct 15 05:39:48 UTC 2004


> Бидете таму за да расчистиме некои работи еднаш 
> засекогаш.

Ако мислиш дека на пиво во град може да се расчисти било
која од работите кои доминираа на листава изминатава недела
-- ништо не си научил до сега.

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list