[Ossm-members] Преводи, термини, стандардизација - состанок

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Oct 15 06:03:47 UTC 2004


novica at bagra.org wrote:

>>Бидете таму за да расчистиме некои работи еднаш 
>>засекогаш.
>>    
>>
>
>Ако мислиш дека на пиво во град може да се расчисти било
>која од работите кои доминираа на листава изминатава недела
>-- ништо не си научил до сега.
>
>  
>
:))
More information about the Ossm-members mailing list