[Ossm-members] Преводи, термини, стандардизација - состанок

Zoran Dimovski decata at mt.net.mk
Fri Oct 15 22:28:15 UTC 2004


Bozidar Proevski wrote:

> novica at bagra.org wrote:
>
>>> Бидете таму за да расчистиме некои работи еднаш засекогаш.
>>>   
>>
>>
>> Ако мислиш дека на пиво во град може да се расчисти било
>> која од работите кои доминираа на листава изминатава недела
>> -- ништо не си научил до сега.
>>
>>  
>>
> :))

Да а во недела ќе може ли да се видеме а не во сабота.More information about the Ossm-members mailing list