[Ossm-members] Re: Преводи, термини, стандардизација - состанок

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 15 11:52:28 UTC 2004


novica at bagra.org напиша:

>Ако мислиш дека на пиво во град може да се расчисти било
>која од работите кои доминираа на листава изминатава недела
>-- ништо не си научил до сега.
>  
>

Кој спомна пиво?More information about the Ossm-members mailing list