[Ossm-members] presets?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Oct 15 11:01:29 UTC 2004


Дајте ми предлог за превод на "Presets" во GIMP 2.0
Presets во контекстот значи „предходно одредени подесувања“ ама ми треба 
  еден само збор. Србите го превеле како „предлошци-предложак“.More information about the Ossm-members mailing list