[Ossm-members] presets?

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Oct 15 11:01:46 UTC 2004


> Дајте ми предлог за превод на "Presets" во GIMP 

Во Пси јас го имам преведено како „дефиниции“. Во смисла
create status preset -> креирај нова дефиниција за статус.

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list