[Ossm-members] Re: Преводи на компјутерски...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 15 11:51:04 UTC 2004


Игор Поповски напиша:

> Ова е според последните измени од ноември 2001 година (Амандман V со 
> кој се заменува стариот член 7, кој е уште поригорозем по ова прашање 
> ;)).


Игор, не би било лошо да не го испуштиш собирот во сабота. Да потсетам 
ја само. :)
More information about the Ossm-members mailing list