[Ossm-members] Re: =?utf-8?Q?=D0=9F=D1=80=D0=B5=D0=B2=D0=BE=D0=B4=D0=B8?=, =?utf-8?Q?=D1=82=D0=B5=D1=80=D0=BC=D0=B8=D0=BD=D0=B8?=, стандардизација - состанок

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Oct 15 11:58:20 UTC 2004


> Кој спомна пиво?

Кафе, сок сеедно. Сигурно ќе се седне во некоја
кафана/кафуле/кафич и сл. и резултатот ќе биде познат брзо.
:)

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list