[Ossm-members] Re: Преводи, термини, стандардизација - состанок

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 15 12:08:11 UTC 2004


novica at bagra.org wrote:

>>Кафе, сок сеедно. Сигурно ќе се седне во некоја
>>кафана/кафуле/кафич и сл. и резултатот ќе биде познат брзо.
>>:)
>>

Ја носам листови со термини. Додека не се договориме кои термини ќе се 
користат и додека не се договориме дали FTP ќе биде FTP или ФТП нема 
дома идење.More information about the Ossm-members mailing list