[Ossm-members] Sostanok za MaLinKo sabota 18:00 pred London

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Fri Oct 15 19:15:13 UTC 2004


On Fri, 15 Oct 2004 20:52:23 +0200
 "Ѓоре Захарчев" <aristotel at mt.net.mk> wrote:
> Златко Трајчески напиша,
> 
> > За сите кои сакаат да помогнат за МаЛинКо во сабота во
> 18:00 на состанок
> > пред Лондон на плоштад и таму ќе се договориме каде
> потоа.
> 
> А што да правиме ние што сме од страна??????
> 
> Или само Скопјани ќе учествуваат во МаЛинКо?

Можеш да помогнеш - напишав што треба да се направи за да
се помогне.

Ако си надвор од Скопје можеш да издизајнираш плакати, да
направиш веб страница, да побараш сокчиња, кисела вода од
некоја локална фирма во твојот град, да помогнеш за
промоција на настанот во твојот град... 


> Сепак најдобар е мојот предлог за формирање на посебна
> Мјлинг листа за
> МаЛинКо. Па потоа да се одредува како и што со МаЛинКо.

Мејлинг листа не е потребна - оссм мемберс е доволна.


> И ајде нека се нафати некој да изработи Интернет страница
> па потоа ќе видиме
> што и како? А јас секако сум In, за помош тука сум.
> Слободно побарајте ме.

За интернет страница не е проблем.

За почеток најважно е да дефинираме датум, обезбедиме
просторија, видео бим, предавачи ... и на коњ сме :-)

More information about the Ossm-members mailing list