[Ossm-members] viki za Malinko

Darko Spasovski darkos at mt.net.mk
Sun Oct 17 22:47:12 UTC 2004


Zlatko Trajceski wrote:

> бтњ - го тргнав предавањето за игри под линукс - најмал проблем е тоа 
> во моментов - ќе бидат предавањата 100% за слободен софтвер, а не 99,9 
> ;-) - да се концентрираме на изработка на документација, наоѓање 
> просторија со проектор, наоѓање на предавачи и спонзори - па и име на 
> настанот - можеби МаЛинКо сепак не е лошо име ;-)

Ne e loso, ama ne asocira na nisto posebno - posebno ne na Linux/OSS 
konferencija.
`LinuxFest', `OpenFest', ili nesto sl. e mnogu podobra varijanta, 
otkolku ime sto asocira na sok od malina :-)

Darko S.More information about the Ossm-members mailing list