[Ossm-members] Re: prevod(zar mozhe da izbegame od nego)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Oct 17 23:08:13 UTC 2004


На 17 окт 2004 (недела), Arangel Angov напиша:

> ПС Стојмир дај инсталирај ми mailman на серверот за да подигнам една 
> мејлинг листа за локализација и да не гушиме тука за секакви ситници.

А за какви битни работи се прави тука муабет? 

Ако направиш нова мејлинг листа никој нема да се зачлени и нема да се прави
муабет. Исто како што не се прави муабет на gnomk.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list