[Ossm-members] Re: Prostorija za malinko

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Thu Oct 21 16:14:47 UTC 2004


Arangel Angov se proiznese na 21.10.2004 14:38:
> novica at bagra.org напиша:
> 
>> Јас мислам Уфо да праша во Александрија најубаво. Таму и
>> училници имаат и компјутери, а сигурно имаат и проектор,
>> пошто нели школо водат.
> 
> Опремата е топ.  Има проектор, има платна, има адсл, сите компјутери во 
> сите простории се поврзани на сервер итн.
> Може да прашам ама искрено не верувам дека ќе има некој посебен интерес 
> поради тоа што Илин мислам дека веќе еднаш спомна таму за оссм и побара 
> некаква поддршка ама не наиде баш на добар прием. Башка вработените 
> таму, повеќето од инструкторите итн се анти-линукс расположени, нешто 
> како оние инструктори во Семос или Логин. :0

A da go razgledate PMF kako opcija uste ednash. Znam deka e epten 
daleku, ama ima se shto ni treba.

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

The future is here. It's just not widely distributed yet."More information about the Ossm-members mailing list