[Ossm-members] Re: Проект дигитални клубови

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 17 10:54:39 UTC 2004


novica at bagra.org напиша:

>НАПОМЕНА: Право на аплицирање имаат само оние организации
>од населени места во кои нема веќе постоечки центри за
>пристап до ИКТ (на пр. интернет кафеа, Центри за поддршка
>на НВО-ии и сл.) 
>


Епа нека им е со среќа... :)More information about the Ossm-members mailing list