[Ossm-members] Проект дигитални клубови

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 17 11:06:11 UTC 2004


> Ако ништо друго да се понудиме во делот за софтверот, инсталација,
> подесување на мрежа и поддршка. Би било закон сето ова да функционира на
> слободен софтвер, ако ништо друго, барем ќе користат софтвер на македонски.

може да однесеме некое брошурче (кое го немаме) во Метаморфозис, со информации 
како да го реализираат (апликантите) проектот по cost-efficient.

-- 
дамјан

            Give a man a fish and you feed him for a day;
     teach him to use the Net and he won't bother you for weeks.More information about the Ossm-members mailing list