Re: [Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Sat Sep 18 10:35:45 UTC 2004


> ОК ја само да кажам дека сакам да дојдам, во скопје сум па така тие што 
> ќе одат да ме планираат и мене. Уфо, мислам дека ќе одеш па планирај 
ме 
> :) а сега со овоа за родендено охохох па може да се рече дека ептен ќе 
> дојдам. Електронска музика ЗАКОН.
> Поздрав Зоки.

Ок. Исто и ја само да кажам дека сакам да дојдам. Уфо ако одеш, и мене планирај 
ме.

Поздрав,
Ацо

--
aleks


More information about the Ossm-members mailing list