[Ossm-members] Wake up call?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 17 11:12:41 UTC 2004


> За заинтересираните оние кои СЕРИОЗНО ја сваќаат работата нека видат до
> дека сме со kde 3.3 (во тимот имаме само две личности моментално т.е.
> СЕРИОЗНО кои работат а тоа сме: јас и Боби.)
> http://www.i18n.kde.org/stats/gui/KDE_3_3_BRANCH/index.php

лелеее... 
чекај бе, нели имаше поголем процент од KDE-то преведени, дури во некоја 
ревизија исполнувавме и квота за официјално подрќан јазик?

-- 
дамјан

       The best things in life are free, but the
        expensive ones are still worth a look.More information about the Ossm-members mailing list