[Ossm-members] Wake up call?

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Sep 17 11:28:28 UTC 2004


> лелеее... 
> чекај бе, нели имаше поголем процент од KDE-то 
> преведени, дури во некоја  ревизија исполнувавме 
> и квота за официјално подржан  јазик?


Имаше. Ова е волку малку пошто има и многу fuzzy стрингови
кои настануваат при тоа merge-от. 

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list