[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Fri Sep 17 23:48:57 UTC 2004


Aleksandar Balalovski wrote:
> Тој патот за Битола го направивте како Битола да е штотуку роден град па ај 
> сеа првпат ќе одите и немате појма кој како ќе стигни...мислам има Воз, има 
> Автобус, има решение! Ви реков, вас ви останува да го платите само превозот и 
> евентуално вашите желби за трошоци во Битола (веројатно нема да одите на 
> шопингување). Трите основни работи, јадење, пиење, спиење ги обезбедив. 

Ok de ke se organizisame 4-) ne e problem (se nadevam) ...


> П.С.
> Вечерта спремив мало изненадување по повод мојот роденден... (кој е на 21ви 
> септември, но со оглед на тоа што 25ти одлично се поклопува со идејата за 
> ДСС-Бт, мислам дека одлично ќе биде и одбележувањето на мојот роденден) 
> Just wait to see...слушате електронска музика?
Define elektronska muzika ... btw Paul Van Dyk-Crush obavezno :-)
More information about the Ossm-members mailing list