[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Fri Sep 17 23:51:45 UTC 2004


Aleksandar Balalovski wrote:

>On Friday 17 September 2004 12:21, novica at bagra.org wrote:
>  
>
>>Добро, каква срање држава сме. Колку ли е само воздушна
>>линија Скопје-Битола?  Толку ли не можело пократок пат да
>>се направи...
>>
>>Знам ова е оф-топик... али...
>>
>>А Балало, што е бе? Јас не предавам ништо а? Епа не доаѓам.
>>;-)
>>    
>>
>
>Вака, Уфо ми прати еден RTF документ во кој се опишани од него предложените 
>промени на агендата. Уфо: подобро ќе беше да ги објавеше јавно, затоа прати 
>тука пост во кој ќе ги образложиш твоите предлози.
>
>Новица, знам дека се зезаш, само да нагласам за другите (кои би биле 
>сериозни), дека не станува збор за тоа кој ќе презентира или кој ќе гледа. 
>Останатите на пример можат да бидат активни во инсталација/кофигурирање на 
>системите. 
>
>Едноставно: БУКВАЛНО НИКОЈ НЕ РЕПЛИЦИРА СО ОДГОВОР ВО КОЈ ЌЕ ПОТВРДИ ИЛИ 
>НЕГИРА ПРИФАЌАЊЕ НА ПРЕДЛОГОТ/АГЕНДАТА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ. 
>
>Тој патот за Битола го направивте како Битола да е штотуку роден град па ај 
>сеа првпат ќе одите и немате појма кој како ќе стигни...мислам има Воз, има 
>Автобус, има решение! Ви реков, вас ви останува да го платите само превозот и 
>евентуално вашите желби за трошоци во Битола (веројатно нема да одите на 
>шопингување). Трите основни работи, јадење, пиење, спиење ги обезбедив. 
>
>Мислам дека ќе е фер предложените презентери да кажат мислење за предлог 
>листата.
>
>Поздрав.
>
>
>П.С.
>Вечерта спремив мало изненадување по повод мојот роденден... (кој е на 21ви 
>септември, но со оглед на тоа што 25ти одлично се поклопува со идејата за 
>ДСС-Бт, мислам дека одлично ќе биде и одбележувањето на мојот роденден) 
>Just wait to see...слушате електронска музика?
>  
>
ОК ја само да кажам дека сакам да дојдам, во скопје сум па така тие што 
ќе одат да ме планираат и мене. Уфо, мислам дека ќе одеш па планирај ме 
:) а сега со овоа за родендено охохох па може да се рече дека ептен ќе 
дојдам. Електронска музика ЗАКОН.
Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list