[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

"Марко И." marko24 at on.net.mk
Sat Sep 18 09:16:54 UTC 2004


>
> Забораваш една многу битна работа:
>
> Ако одиш преку Велес-Градско-Прилеп полиција најверојатно нема ни да 
> видиш! Од мај до сега 4 пати возев и ниеден полицаец не сретнав по 
> пат, ни натаму, ни наваму!

Полиција има на плетвар (пред ЧЕ кафаната, кај мермерот) и кај делницата 
на патот каде што се приклучувате за Битола, а не влегувате во Прилеп.
Drive safe :-)More information about the Ossm-members mailing list