[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Sun Sep 19 21:42:45 UTC 2004


On саб, 2004-09-18 at 11:16, "Марко И." wrote:

> Полиција има на плетвар (пред ЧЕ кафаната, кај мермерот) и кај делницата 
> на патот каде што се приклучувате за Битола, а не влегувате во Прилеп.
> Drive safe :-)

Тукушто се вратив од Битола, полиција имаше само пред Скопје. Со темава
ептен се забега, нема потреба од тоа. Нема да има никакви проблеми со
полиција ако се е прописно (дозвола, брзина во дозволено итн.)


More information about the Ossm-members mailing list