[Ossm-members] Фајрфокс на македонски во денешен Вест

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Sep 20 11:26:55 UTC 2004


http://www.vest.com.mk/default.asp?id=84057&idg=5&idb=1267&rubrika=Makedonija

Вработените во Министерството за економија користат фајрфокс.

Адресите се од порно сајтови ама со фајрфокс се сурфа... :) :)

Да да, фајрфокс е болје од ИЕ и за порно сајтови...More information about the Ossm-members mailing list