[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Sun Sep 19 21:40:38 UTC 2004


On саб, 2004-09-18 at 13:40, Georgi Stanojevski wrote:

> ГИБ+моно не праите некое предавање? Не употреба на гиб-от туку развој. Тоа
> е многу убава тема.

Ако има време, мислам дека може да се уфрли, но за тоа Балаловски ќе
треба да каже. Јас сум спремен да кажам некој збор за Моно.


More information about the Ossm-members mailing list