[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

"Марко И." marko24 at on.net.mk
Mon Sep 20 16:03:57 UTC 2004


okej
Од Прилеп ОССМ-овци ќе идиме 1 кола (5 луѓе), па не интересира кај се 
наоѓа местото на злосторот :-).
ThanxMore information about the Ossm-members mailing list