RE: [Ossm-members] Фајрфокс на македонски во денешен Вест

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Mon Sep 20 11:32:44 UTC 2004


|-----Original Message-----
|From: ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk [mailto:ossm-members-
|bounces at hedona.on.net.mk] On Behalf Of Arangel Angov
|Sent: Monday, September 20, 2004 1:27 PM
|To: ossm-members at hedona.on.net.mk
|Subject: [Ossm-members] Фајрфокс на македонски во денешен Вест
|
|http://www.vest.com.mk/default.asp?id=84057&idg=5&idb=1267&rubrika=Makedoni
|ja
|
|Вработените во Министерството за економија користат фајрфокс.
|
|Адресите се од порно сајтови ама со фајрфокс се сурфа... :) :)
|
|Да да, фајрфокс е болје од ИЕ и за порно сајтови...

Јас попрво би рекол дека вработени во Вест користат FireFox. :)))

Zlochko.


More information about the Ossm-members mailing list