[Ossm-members] Фајрфокс на македонски во денешен Вест

Tomislav Markovski tome at users.ossm.org.mk
Mon Sep 20 12:14:46 UTC 2004


On Mon, 20 Sep 2004 13:32:44 +0200, Gjoko Jovanovski <zlochko at on.net.mk>  
wrote:

> Јас попрво би рекол дека вработени во Вест користат FireFox. :)))

Скоро сите весници користат Фајрфокс. За Време и Дневник сум сигурен од  
прва рака, еве и Вест користеле.
More information about the Ossm-members mailing list