[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Sep 20 18:08:57 UTC 2004


Марко И. напиша:
 > > okej
 > > Од Прилеп ОССМ-овци ќе идиме 1 кола (5 луѓе), па не интересира кај се
 > > наоѓа местото на злосторот :-).
 > > Thanx

Штом стигнете во Битола јавете се на 070/623271 или 070/601863 па ќе се
координираме..

Поздрав

П.С.
Тоа важи за секој што не знае каде се наоѓа местотоMore information about the Ossm-members mailing list