[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Mon Sep 20 16:49:02 UTC 2004


Марко И. напиша:

> okej
> Од Прилеп ОССМ-овци ќе идиме 1 кола (5 луѓе), па не интересира кај се 
> наоѓа местото на злосторот :-).
> Thanx
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
Не знам дали ќе можете да се снајдите, подобро штом стигнете во Битола 
да контактирата со некој од членовите на LUGOLA. Како и да е, се наоѓа 
во Бизнис Центарот, кај пазарот некаде.More information about the Ossm-members mailing list