[Ossm-members] ДСС-Бт Агенда

Naum Kostovski knaum666 at on.net.mk
Mon Sep 20 20:47:49 UTC 2004


Дечки, од Струга доаѓам  јас  и  ќе земам со мене двајца другари од  
Охрид кои не користат слободен софтвер ама планираат да се префрлат на 
него па затоа и ги поканив.BTW, дали ке можам да се зачленам во ОССМ 
дури сум таму? И уште нешто.Дали ќе режите CD-а со најновите дистрибуции 
за да знам дали да земам со мене празни CD-а?

-- 
What will Brian Boitano do,
if he was here right now?
I'm sure he'll kick an ass or two.
That's what Brian Boitano will do.
More information about the Ossm-members mailing list