[Ossm-members] Wake up call?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 23 18:16:24 UTC 2004


> За заинтересираните оние кои СЕРИОЗНО ја сваќаат работата нека видат до
> дека сме со kde 3.3 (во тимот имаме само две личности моментално т.е.
> СЕРИОЗНО кои работат а тоа сме: јас и Боби.)

Него, од кај да го симнам последниот превод за 3.3.0, или прати ми на mail ако 
можеш.


-- 
дамјан

                   Press every key to continue.More information about the Ossm-members mailing list