[Ossm-members] gmail koj barashe?

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Mon Sep 27 10:52:54 UTC 2004


|http://isnoop.net/gmailomatic.php
|
|Не памтам со кој правев муабет за гмаил.
|
|Гритингс гоуз то Дарко за линков. :) Малку треба да почекате и брзо да
|куцате. Некаде околу седум осум наше време највеќе покани им стигаат.
|
|p.s. Не оставајте мејлови на ОнНет на три покани ставив и ништо не ми
|стигна повратно џабе ги потрошив. Можда е до моите мејлови ама да си кажам.


Нешто сигурно ќе ти стаса за некој ден - во тоа биди сигурен!! :)))))))
КОЛКУ СУПЕР ИДЕЈА ЗА ЗБИРАЊЕ НА МЕЈЛ АДРЕСИ ЗА ПРАЌАЊЕ НА SPAM !!!
:)))))))))))))))))) ROFLOL

Злочко!More information about the Ossm-members mailing list