[Ossm-members] kmail фичр :)

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Sep 27 17:20:01 UTC 2004


Мене ова неколку пати ми се дешава и ептен добра финта е. Ако напишете во 
body-то на пораката нешто како attachment, attached, пред да ја испратите ви 
се јавува прозорче со следнава порака:

The message you have composed seems to refer to an attached file but you have 
not attached anything. Do you want to attach a file to your message?

Има yes, no, cancel опции логично. Ај некој (Зоки?) нека проба дали ова работи 
(и како работи) со Kmail преведен на македонски.

-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list