[Ossm-members] Re: kmail фичр :)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 27 18:00:19 UTC 2004


На 27 сеп 2004 (понеделник), Новица Наков напиша:

> The message you have composed seems to refer to an attached file but you have 
> not attached anything. Do you want to attach a file to your message?
> 
> Има yes, no, cancel опции логично. Ај некој (Зоки?) нека проба дали ова работи 
> (и како работи) со Kmail преведен на македонски.

Истото се случува, не е преведено тоа. Сам Send as is(Испрати како што е) e
преведено.

А ако мислиш дали наоѓа ако пишеш "приврзок" или "закачено", не наоѓа. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list