[Ossm-members] Re: kmail фичр :)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Sep 28 11:28:19 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 27 сеп 2004 (понеделник), Новица Наков напиша:
>
>  
>
>>The message you have composed seems to refer to an attached file but you have 
>>not attached anything. Do you want to attach a file to your message?
>>
>>Има yes, no, cancel опции логично. Ај некој (Зоки?) нека проба дали ова работи 
>>(и како работи) со Kmail преведен на македонски.
>>    
>>
>
>Истото се случува, не е преведено тоа. Сам Send as is(Испрати како што е) e
>преведено.
>
>А ако мислиш дали наоѓа ако пишеш "приврзок" или "закачено", не наоѓа. :)
>
>  
>
За преводот на kmail контактирајте со Владо. Тој го преведуваше, па 
мислма дека тој го има најдоброто решение да каже што и како е.
ЗокиMore information about the Ossm-members mailing list