[Ossm-members] Re: Makedonski prevod na language-env

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 27 21:02:34 UTC 2004


На 27 сеп 2004 (понеделник), Georgi Stanojevski напиша:

> > Добре, utf-8 к'е биде default-но кодиранье во пакетот langage-env.  Но
> 
> Има ли некој сајт да видам што како е, да не има нова верзија да ја
> допреведам?

За да се преведе инсталерот овие ли датотеки треба да се прведат:
http://people.debian.org/~seppy/d-i/level1/POT/
http://people.debian.org/~seppy/d-i/level2/POT/
http://people.debian.org/~seppy/d-i/level3/POT/
http://people.debian.org/~seppy/d-i/level4/POT/

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list