[Ossm-members] RealityMacedonia за debian инсталерот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 29 19:24:35 UTC 2004


http://realitymacedonia.org.mk/web/news_page.asp?nid=3715

Израдував доста луѓе на мејлинг листата па гледам го ставиле и на сајтот. :)More information about the Ossm-members mailing list