[Ossm-members] Xorg 6.8.1

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Sep 29 22:44:52 UTC 2004


Hello сакам да прашам дали некој има инсталирано xorg 6.8 од изворен код 
и дали може да се јават некои компликации ако го инсталирам (како на 
пример да не се дигне X). и пред се дали вреде да се инсталира како што 
викат дека е толку добар.

зоки


More information about the Ossm-members mailing list