[Ossm-members] Nov dizajn na online recnik i problem????

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Thu Sep 30 00:03:40 UTC 2004


Здраво Зоки, мислам да се договараме по листава нема смисла, па што IM 
користиш ? ICQ : 214902351, МСН ( знам дека не требаше тука ама ајде :) 
)  : dzolonga at hotmail.com . На ирц сум често , dZogi @ Undernet.

А што се однесува до речникот. Мислам дека целосна преработка. Не ни 
треба некој high-tech дизајн , туку нешто просто, како што рече Томе, 
слично на Гугл. Вака комплетно глупаво личи , дизајн со рамки ( !? ), 
некои графики кои само што успоруваат итн. Админ делот треба да е 
целосно одделен од делот за пребарување, различно од тоа шо го имаме сега.


- ЈосипMore information about the Ossm-members mailing list