[Ossm-members] SUSE Linux 9.1 Professional

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 30 16:13:34 UTC 2004


> Дали некој го има SUSE Linux 9.1 Professional. Упатствата се добредојдени.

Прашање од чисто информативен карактер:
Зошто е толку популарен SuSE-во? 
На пр. од кај ти текна тебе дека баш SuSE ти треба?

-- 
дамјан

                   It's not a bug, it's tradition!More information about the Ossm-members mailing list