[Ossm-members] SUSE Linux 9.1 Professional

Risteski Filip filip_risteski at mt.net.mk
Thu Sep 30 16:21:56 UTC 2004


>> Дали некој го има SUSE Linux 9.1 Professional. Упатствата се
добредојдени.

>Прашање од чисто информативен карактер:
>Зошто е толку популарен SuSE-во? 
	Појма неам
>На пр. од кај ти текна тебе дека баш SuSE ти треба?
	Ми го препорача еден стар компјутерџија кој одамна се занимава со
Linux.

Поздрав 
Филип


More information about the Ossm-members mailing list