[Ossm-members] Re: Лугола распишува конкурс

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Apr 10 00:04:26 UTC 2005


On Thursday 7. April 2005 17:16, Arangel Angov wrote:
> Уште еднаш ќе се соочиме со нашата ТАПА заедница. Ако напраи лого некој
> ја лично ќе го частам гајба пиво. Колку ќе си ја пијам сам гајбата.. мх
> мх мх.. :0

Долго време размислував за:
string a;
a=Lugola;
string b;
b=centar_za_linux_korisnici;
a=b;

Луг во Македонија тешко да просперира, ама ај ќе почекаме...

I fear the worst too..

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list