[Ossm-members] Re: Лугола распишува конкурс

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Tue Apr 12 06:40:03 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:

>  On Thursday 7. April 2005 17:16, Arangel Angov wrote:
>
> > Уште еднаш ќе се соочиме со нашата ТАПА заедница. Ако напраи лого
> > некој ја лично ќе го частам гајба пиво. Колку ќе си ја пијам сам
> > гајбата.. мх мх мх.. :0
>
>
>  Долго време размислував за: string a; a=Lugola; string b;
>  b=centar_za_linux_korisnici; a=b;

Line 2: Undeclared variable 'Lugola'.

More information about the Ossm-members mailing list