[Ossm-members] Re: Лугола распишува конкурс

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Tue Apr 12 08:00:45 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:

>  On Thursday 7. April 2005 17:16, Arangel Angov wrote:
>
> > Уште еднаш ќе се соочиме со нашата ТАПА заедница. Ако напраи лого
> > некој ја лично ќе го частам гајба пиво. Колку ќе си ја пијам сам
> > гајбата.. мх мх мх.. :0
>
>
>  Долго време размислував за: string a; a=Lugola; string b;
>  b=centar_za_linux_korisnici; a=b;
>
>  Луг во Македонија тешко да просперира, ама ај ќе почекаме...

Ми пројде на грешка претходната порака без дополнителен коментар. Сакав 
да кажам само дека си во право, кога ќе се споредиме со „луг“-овите од 
соседните држави, ние сме токму тапа. Можеби тоа е поради бројноста, 
нивото на стандард... нешто...
More information about the Ossm-members mailing list