Re: [Ossm-members] Re: Лугола распиш ува конкурс

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Apr 12 12:06:52 UTC 2005


Во ред.

Заклучокот е тапа сме.

Ај да поработиме нешто ;)

Има ли некој заинтересиран за одење во Софија,
викендот 23-24 април?
Тоа семинарчето со Сталман.

Поздрав, Чомбе

П.С. Глиша пиши што сакаш да направиме
        околу идејата за Burn Fest на ЕТФ


More information about the Ossm-members mailing list