[Ossm-members] Re: Лугола распиш ува конкурс

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 12 12:17:59 UTC 2005


> Има ли некој заинтересиран за одење во Софија,
> викендот 23-24 април?
> Тоа семинарчето со Сталман.

на 22 април (петок) е Сталман.

-- 
дамјан

               Speak softly and carry a cellular phone.More information about the Ossm-members mailing list