[Ossm-members] Re: Лугола распиш ува конкурс

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Apr 12 13:02:28 UTC 2005


На 12 апр 2005 (вторник), Jovan Kostovski напиша:

> Ај да поработиме нешто ;)
> 
> Има ли некој заинтересиран за одење во Софија,
> викендот 23-24 април?
> Тоа семинарчето со Сталман.

Семинарчето за Сталман мораше да се пријавиш и се плаќаше котизација
последен пат кога видов јас и се откажав од идење.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list