[Ossm-members] Re: ��

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Apr 13 03:42:01 UTC 2005


Josip Dzolonga wrote:

> Малце неинформиран сум (ми истече домејнот, се сјеба тој мејл), се мисли
>
>на веб-речникот (тој што беше напишан од Зоки ако не грешам) ? Доколку
>ќе се работи во PHP би можел да помогнам, да бидам малце корисен :-)
>
>Josip Dzolonga
>http://josip.dotgeek.org
>  
>
Помошта е секогаш добредојдена :) речникот е во PHP & MySQL. Кодот го 
има на страната па ѕирни

http://zoki.softver.org.mk/recnik/
Во глобала е многу едноставен ама да се среде ќе биде нешто многу добро.
Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list